Familieuke 1 | 2.-5. juli 2020

Margritt og Tormod Bakkevold (Taler og Lovsangsleder)

Nå nærmer deg seg Familieuke 1 på Solstrand (Torsdag 2. juli). Denne uka får vi blant annet besøk av Margritt og Tormod Bakkevold. De har sammen med familien og team fra inn og utland reist i Europa for å evangelisere, styrke og starte menigheter.

Tormod er en forkynner som inspirerer og gjør Guds Ord forståelig og mulig å leve etter i hverdagen. Han er også forfatter og har blant annet skrevet to andaktsbøker.

Margritt er lovsangsleder og har ledet lovsang her hjemme i Norge og på misjonsturer i Europa. Under familieuke 1 har hun med seg flere sangere og et lite band.

Bjørn Rino og Eva Jakobsen (Vertskap)

Vertskap for familieuke 1 er Bjørn Rino og Eva Jakobsen.

Eva er barnehagelærer og Bjørn Rino er  salgssjef laks i et av norges største oppdretts selskap. De er aktive i Sion Mosterhamn, hvor Bjørn Rino er med i menighetens ledelse. De brenner spesielt for juniorarbeidet. De har vært med i en årrekke i forskjellige arbeid innen for De Frie Evangeliske Forsamlinger, leirer og har vært fast inventar på Solstrand. De gleder seg til å ta fatt på en ny familieuke.

Ellen Mari & Veronica Høiland (Barnearbeidere)

Ukens barnearbeidere er Ellen Mari Høiland og Veronica Høiland
De gleder seg til å ha barnemøter på Solstrand, og brenner for en levende formidling av Guds ord, og at barna skal bli kjent med og oppleve Jesus med hele seg.
De er begge ledere i barnearbeidet på Betania Vigeland, og har vært på misjonstur sammen for Høiland misjon, som drives av Ordin og Ellen Mari Høiland.
De er svigermor og datter.
Veronica er i startgropen av lærerstudiet mens Ellen Mari jobber som familieterapeut til daglig.
De håper at de ser dere på Solstrand.

Magnus Eriksen & Svein-Kåre Dahl (Ungdomsarbeidere)

Magnus Næss Eriksen og Svein-Kåre Dahl er klare for ungdomsmøter og aktiviteter! Magnus er gift med Malen og har 2 barn, Levi og Hannah. Svein-Kåre er gift med Hanne og har 3 barn, Samuel, Jenny og Noah.

Begge to er engasjert i Betania Vigeland med tweens og ungdomsarbeid. De gleder seg til å henge med ungdommene på Solstrand til helga🙌🏻

Thomas Norum (Lydteknikker)