Familieuke 1 | 8.-11. juli 2021

Tormod og Margritt Bakkevold med team (Taler og lovsangsleder)

I familieuke 1 er vi så heldige å ha fått med oss Tormod Bakkevold som taler og Margritt Bakkevold med team som skal lede lovsangen gjennom uka. 

Fortell litt om dere selv.
Vi bor i Søgne og driver misjon i Europa på steder hvor det er få kristne. Vi hjelper med oppstart av menigheter og styrker eksisterende menigheter. Tormod er en forkynner som gjør Guds Ord forståelig og mulig å leve etter i hverdagen. Han er også forfatter og har blant annet skrevet to andaktsbøker. Margritt er lovsangsleder og har ledet lovsang her hjemme i Norge og på misjonsturer i Europa. 

Hva brenner dere for?
Vi brenner for å vinne nye for Jesus og bevare dem gjennom menigheter og personlig oppfølging. 

Hva ser dere fram til ved familieuke på Solstrand?
Vi ser fram til å være sammen som familie og lede lovsang og dele gode og inspirerende Ord fra Bibelen. 

Del et oppmuntrende ord, bibelvers eller lignende.
Romerne 1.16–17: For jeg skammer meg ikke over evangeliet. Det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, jøde først og så greker. For i det åpenbares Guds rettferdighet av tro til tro, slik det står skrevet: Den rettferdige skal leve ved tro. 

 

Ellen Mari Høiland og Aurora Salminen (Barnearbeidere)

Vi er så heldige å ha fått med oss Ellen Mari Høiland og Aurora Salminen som barnearbeidere i familieuke 1 og vi gleder oss så mye.

Fortell litt om dere selv.
Vi er fra Vigeland i Lindesnes, er mor og datter, og tilhører Betania Vigeland. Vi har vært misjonærer hele familien i Ukraina. Ellen Mari har jobbet med barn i menigheten siden hun var 14 år og startet sin egen barnegruppe i menigheten. Hun har vært med på flere leirer og barnearrangementer og i Ukraina jobbet hun mest med barn og familier som trengte ekstra hjelp. Aurora har også vært med i barne- og ungdomsarbeidet i menigheten siden hun var 14 år, og er nå med i søndagsskolen. Hun har jobbet frivillig et år på barnehjem i Ukraina etter at vi bodde der som misjonærer. Aurora har tvillingbrødre og en lillebror med Downs syndrom. Selv har hun en gutt på 3 år, som Ellen Mari er bestemor til. Hun har til nå 3 barnebarn. 
Ellen Mari er familieterapeut og Aurora er barnehagelærer, og jobber begge med barn til daglig. 

Hva brenner dere for?
Vi brenner for at barn skal få møte Jesus som sin bestevenn, som er aktuell for deres liv og som forstår deres situasjon som barn.

Hva ser dere fram til ved familieuke på Solstrand?
Vi ser fram til å møte mange barn og ha ei trivelig uke, og at mange kan få lære mer om Jesus og få oppleve ham som sin personlige frelser.

Del et oppmuntrende ord, bibelvers eller lignende.
Filipperne 4.4: Gled dere alltid i Herren! Igjen vil jeg si: Gled dere! 

Det er viktig å glede seg i Herren. Det er vår styrke og det er det andre trenger. Å ha en styrke i livet som gjør dem sterke til å møte alt, både godt og trist.

Thomas Norum (Lydtekniker)

I familieuke 1 er vi så heldige å få med oss Thomas Norum som lydtekniker.

Fortell litt om deg selv.
Jeg kommer fra Vigeland og går på skole og jobber. Jeg er også lydtekniker litt rundt forbi i forskjellige menigheter. 

Hva brenner du for?
Jeg brenner for god lyd.

Hva ser du fram til ved familieuke på Solstrand?
Jeg ser fram til møtene.

Magnus Eriksen og Mattias Høiland (Ungdomsarbeidere)

(Vertskap)